Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Parmaskåle med æg og tomat

Parmaskåle med æg og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mad-pigen

Indsendt :





Ingredienser:
6 skiver lufttøret skinke
2 tomater
6 æg
 


Opskrift:

Pensl seks muffinsforme med lidt olie, og kom skinke i hver af dem så det danner en skål. Skær tomaterne i pæne tykke skiver, og læg en skive i hver form. Slå så et æg ud i hver form, og bag dem i ovnen ved 200 grader på nederste rille i ca 15 minutter.
Drys med friske krydderurter og server.

Tips:

De ligner en million og tager kun et øjeblik!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12333 gange,
og udskrevet 507 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Camilla  -  2015-05-17 05:32:16
Læg evt en skefuld pesto oven på tomaten.