Parmaskåle med æg og tomat

Parmaskåle med æg og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mad-pigen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
6 skiver lufttørret skinke
2 tomater
6 æg
 
Opskrift:
Pensl seks muffinsforme med lidt olie, og kom skinke i hver af dem så det danner en skål. Skær tomaterne i pæne tykke skiver, og læg en skive i hver form. Slå så et æg ud i hver form, og bag dem i ovnen ved 200 grader på nederste rille i ca 15 minutter.
Drys med friske krydderurter og server.

Tips:

De ligner en million og tager kun et øjeblik!


karakterer:
Opskriften er vist 13105 gange,
og udskrevet 549 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Camilla  -  2015-05-17 05:32:16
Læg evt en skefuld pesto oven på tomaten.