Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varm remouladesovs

Varm remouladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.pickles
4 dl.fiske eller grønsagsbouillon
2 spsk.ravigotesauce
30 g.smør
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hæld væden fra picklesen og hak grønsagerne fint.

Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt den hakkede grønsagspickles og ravigotesauce og varm det igennem.

Rør smør og mel sammen til en melbolle og pisk den i sovsen. Lad det småkoge 3-4 minutter.

Pisk sovsen igennem og smag til med salt og peber.

Tips:

Skal remuladesovsen serveres til f.eks. stegt fisk, tillaves den med fiskebouillon. Hvis den skal ledsage grøntretter eller lyst fjerkræ, bruges grønsagsbouillon. Sovsen kan krydres med en mild sennep.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14804 gange,
og udskrevet 295 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu