Varm remouladesovs

Varm remouladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.pickles
4 dl.fiske eller grønsagsbouillon
2 spsk.ravigotesauce
30 g.smør
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hæld væden fra picklesen og hak grønsagerne fint.

Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt den hakkede grønsagspickles og ravigotesauce og varm det igennem.

Rør smør og mel sammen til en melbolle og pisk den i sovsen. Lad det småkoge 3-4 minutter.

Pisk sovsen igennem og smag til med salt og peber.

Tips:

Skal remuladesovsen serveres til f.eks. stegt fisk, tillaves den med fiskebouillon. Hvis den skal ledsage grøntretter eller lyst fjerkræ, bruges grønsagsbouillon. Sovsen kan krydres med en mild sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15447 gange,
og udskrevet 327 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu