blødkogte svedsker ca 400 g. blødkogte svedsker ca 400 g.
mandler mandler
Opskrift:
Æggeblommer og sukker piskes hvidt, mel og lidt af mælken, resten af mælken varmes og røres i . Stilles til afkøling. Citronen presses og kommes i sammen med de stiftpiskede hvider. Bages i vandbad i ovnen ca. 5 kvarter ved 175 grader. Svedskerne koges møre i ganske lidt sukkervand, svedskestene erstattes med smuttede mandler. Svedskerne lægges oven på kagen og serveres med flødeskum eller råcreme/creme Chantilly.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 10453 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider