Madpandekage med grov tunsalat

Madpandekage med grov tunsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mad-pigen

Indsendt :

Ingredienser:
1 ds.tun i vand
8 madpandekager
4 æg
1 spsk.olie
4 syltede agurker
100 g.babyspinat
1 spsk.rødløg (fintsnittet)
3 dl.yoghurt
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Yoghurten smages til med hvidløg og salt og peber.

Æggene slåes ud, piskes grundigt og krydres med salt og peber. Æggemassen vendes grundigt på en meget varm pande i en anelse olie til den bliver mere fast. Røræggene trækkes til side og holdes lune.

Pandekagerne lunes efter anvisning på pakken. Tunen drænes og brækkes i mindre stykker. Tun yoghurt, røræg, grofhakkede syltede agurker, fintsnittet rødløg og spinaten fordeles på pandekagerne. Pandekagerne foldes og eller rulles og serveres straks.


Tips:

Kan også afkøles og anvendes til madpakken! Velbekomme!


karakterer:
Opskriften er vist 19609 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anita 9-9-09  -  2009-09-12 17:01:33
rigtig god opskrift, let at lave - når man køber pandekagerne -.Yougurt kan erstattes af mayonaise.