Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikansk røræg med ost

Amerikansk røræg med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : mad-pigen

Indsendt :


Amerikansk røræg med ost, billede 4 Amerikansk røræg med ost, billede 1 Amerikansk røræg med ost, billede 2 Amerikansk røræg med ost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 æg
1 dl.mælk
1 dl.hakkede krydderurter fx. purløg
200 g.reven emmentaler el. mozarella
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 toastbrød
 bacon
 cocktailpølser
 


Opskrift:

Pisk æg og mælk godt og grundigt. Bland æggemassen med friske krydderurter, ost, salt og peber. Hæld æggemassen på en varm slip let-pande, og skub til massen med en palet, til den er stivnet.

Server straks på ristet toastbrød, men sprød bacon og/eller stegte cocktailpølser!




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Røræg



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (41 stemmer)

Opskriften er vist 97470 gange,
og udskrevet 2491 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-08-02 22:40:41
Det her er den traditionelle "danske" version af en brunch, som kan fås på de fleste caféer. Jeg kan dog bedre lide selv at lave det, så jeg vil begrænse mig i morgen formiddag ved at bruge denne opskrift, jeg har tendenser til at lave al for meget mad :)


Sheila8  -  2013-02-04 12:51:10
Rigtig god opskrift, kan varmt anbefaldes :)


Mr.Culinary  -  2012-03-16 23:56:34
Helt ærligt, kan man være så forvirret, om så det er demonstreret / forklaret eller ej, at man står helt på bar bund, og ikke ved hvad man skal gøre!? :S


Bettemyz  -  2012-01-25 22:03:56
Ville give Amanda ret.. Hvis Der INTET stod om ost i opskriften ...Men Amanda, der står "reven emmentaler el. mozarella" i opskriften.. Mozarella er ost, som er revet, og det ka du købe stort set alle steder :) Men ellers en knald go opskrift <3


[email protected]  -  2011-09-08 11:15:13
Rigtig dejlig morgenmad, men jeg forstår slet ikkec det "Amerikanske" Vihar fået det over det meste af verden men aldrig i USA. Mvh Vagn Sandfeld


Conny  -  2011-02-10 00:18:32
Til Bjørn og Amanda. Læs opskriften engang ,mere. og læs at det er æg, krydderier, ost, og salt og peber der skal blandes(selvfølgelig revet ost) der skal blandet sammen, så bliver der en meget svampet et let æggeret.


  -  2010-11-06 17:52:02
man kan vel tage osten ovenpå ?


Hvor står det ikke?  -  2010-11-04 15:31:45
"Pisk æg og mælk godt og grundigt. Bland æggemassen med friske krydderurter, >>>>>ost<<<<<, salt og peber. Hæld æggemassen på en varm slip let-pande, og skub til massen med en palet, til den er stivnet."


Amanda Kristensen  -  2010-10-31 13:43:09
Hvor blev osten af i opskriften, den står der jo ikke hvad man skal stille op med?


Bjørn  -  2010-08-31 18:49:45
hvor kommer osten ind ?


a  -  2010-03-25 06:31:36
du har ret w jeg kan ikke se det står gluterfri? der er det ikke


W  -  2010-01-27 16:37:02
Hvor omkring ser du der står "glutenfri" ?


Hans  -  2010-01-03 11:41:16
Toastbrød er vel ikke ligefrem Glutenfri, spis majsbrød eller lign. til i stedet.