Skilpaddesuppe klar (forloren)

Skilpaddesuppe klar (forloren), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :



Ingredienser:
 Da skilpadder er fredede må man ty til nærmeste alternetiv.
1 kalvehoved el kalveskank evt. lille kalvetunge
2-3 gulerødder
3 porrer
1/4 selleri eller stilke af blegselleri
2 l.bouillon
 madeira
2 spsk.Maizena
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Kog kødet i noget af bouillonen til det er mørt sammen med grønsagerne og krydderierne. Kødet pilles fra benene,og lægges i pres, udskæres i firkanter, når det er koldt, Restes af suppen koges ind ca ½ time, sies, smages til med krydderiafkoget, jævnes med lidt maizena udrørt i vand, smages til med madeira. Portionsanrettes i bouillonkopper el tallerkner, med kødfirkanterne og serves med butterdejssnitter.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7668 gange,
og udskrevet 114 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu