Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skilpaddesuppe klar (forloren)

Skilpaddesuppe klar (forloren), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :





Ingredienser:
 Da skilpadder er fredede må man ty til nærmeste alternetiv.
1 kalvehoved el kalveskank evt. lille kalvetunge
2-3 gulerødder
3 porrer
1/4 selleri eller stilke af blegselleri
2 l.bouillon
 madeira
2 spsk.Maizena
 salt
 peber
 paprika
 


Opskrift:

Kog kødet i noget af bouillonen til det er mørt sammen med grønsagerne og krydderierne. Kødet pilles fra benene,og lægges i pres, udskæres i firkanter, når det er koldt, Restes af suppen koges ind ca ½ time, sies, smages til med krydderiafkoget, jævnes med lidt maizena udrørt i vand, smages til med madeira. Portionsanrettes i bouillonkopper el tallerkner, med kødfirkanterne og serves med butterdejssnitter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6713 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu