Tobleroneis

Tobleroneis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mad-pigen

Indsendt :      Red:

Tobleroneis, billede 4 Tobleroneis, billede 1 Tobleroneis, billede 2 Tobleroneis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 æggeblommer past.
75 g.flormelis
1 vaniljestang
 
200 g.toblerone
2 spsk.cognac
 
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn luftigt.

Smelt chokoladen over vandbad og rør den langsomt i æggemassen. Tilsæt cognac, og lad den køle lidt af.

Pisk fløden stiv og vend den i blandingen. Kom isen i en form, og sæt den i fryseren i ca. 6 timer.

Tips:

Pynt evt. Toblerone-isen med striber af lidt smeltet mørkt chokolade.


karakterer:
Opskriften er vist 25521 gange,
og udskrevet 462 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Conni Juul knudsen  -  2020-09-25 16:05:36
Kan den laves dagen før, kan jeg bruge Bailey istedet cognac.

Tine wellejus  -  2017-01-02 21:48:28
Fantastisk. Is. Nem, hurtig og let at lave. En succes hver gang👍👍👍

Tine wellejus  -  2017-01-02 21:45:54
Den er super nem, lækker og succes hver gang👍