Tobleroneis

Tobleroneis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mad-pigen

Indsendt :      Red:

Tobleroneis, billede 4 Tobleroneis, billede 1 Tobleroneis, billede 2 Tobleroneis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
75 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
200 gram Toblerone
2 spsk. Cognac 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn luftigt.

Smelt chokoladen over vandbad og rør den langsomt i æggemassen. Tilsæt cognac, og lad den køle lidt af.

Pisk fløden stiv og vend den i blandingen. Kom isen i en form, og sæt den i fryseren i ca. 6 timer.

Tips:

Pynt evt. Toblerone-isen med striber af lidt smeltet mørkt chokolade.


karakterer:
Opskriften er vist 26614 gange,
og udskrevet 473 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14181 (3376 kcal)
KJ pr. Pers. 3545 (844 kcal)
Vægt ialt 865 gram
Vægt pr. Pers. 216 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1639 KJ (390 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 30.4 gram
Kulhydrat 24.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Conni Juul knudsen  -  2020-09-25 16:05:36
Kan den laves dagen før, kan jeg bruge Bailey istedet cognac.

Tine wellejus  -  2017-01-02 21:48:28
Fantastisk. Is. Nem, hurtig og let at lave. En succes hver gang👍👍👍

Tine wellejus  -  2017-01-02 21:45:54
Den er super nem, lækker og succes hver gang👍