Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bortsch Consomme

Bortsch Consomme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt af : Bente

Indsendt :





Ingredienser:
750 g.rødbeder
2 store løg
2 ds.oksebouillon evt oksetern
2-3 stilkebladselleri
1 suppevisk
 salt
4-5 peberkorn
1 spsk.citronsaft
 creme fraiche 38 %
 evt.dansk sort caviar - eller Beluga
 


Opskrift:

Rødbeder, skrælles i småstykker, løgene pilles og skærs i båd og begge deles tilsat oksebouillonen i flere omgange. Resten af tilsættes lige så meget vand, sættes over varmen, og heri koges rødbede pureen sammen med blegselleri, salt og peberkorn i ca. ½ time. Herefter sies suppen, gerne gennem et klæde, indtil den er helt krystalklar og gennemsigtig.
Giv et let opkog og samg til. Suppen serveres i bouillonkopper el tallerkner. (Er der mønster i bunden af tallerkenen, skal den kunne ses). Serveres med en klat creme fraiche i midten af hver portion, toppet op med en tsk. caviar.Caviaren kan udelades).

Tips:

Suppen kan laves dagen i forvejen og blot varmes op. Man føler sig hensat til en elegant middag ved det russiske hof, og den har ikke noget at gøre med den mere, udmærkede bondske og mættende udgave af Bortsch.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 10692 gange,
og udskrevet 178 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu