Ægge sandwich

Ægge sandwich, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mad-pigen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiversandwichbrød
1 æg
3 spsk.hytteost
0.5 tsk.karry
1 spsk.purløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog ægget i 9 minutter, tag det derefter af og lad det afkøle i nogen få minutter. Så hakker du ægget i stykker og kommer det i en skål.

Tilsæt så hytteost, karry, purløg, salt og peber, rør det hele godt sammen og smag til.

Læg så fyldet på de to skiver brød, og læg de to andre skiver oven på som låg. Tryk den let sammen og skær den fra hjørne til hjørne, så den bliver til 2 trekanter.

Pak dem ind og stil lidt i køleskabet, så de bliver lidt mere svampede!

Tips:

Super god til børnenes madpakker, når man skal på udflugt eller når det bare skal være nemt, hurtigt og lækkert! God fornøjelse!





karakterer:
Opskriften er vist 13675 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-13 14:48:30
Prøv at erstatte det ene toastbrød med rugbrød. Det er stadig lækkert, men sundere og mere fyldig.