Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ægge sandwich

Ægge sandwich, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mad-pigen

Indsendt :





Ingredienser:
4 skiversandwichbrød
1 æg
3 spsk.hytteost
0.5 tsk.karry
1 spsk.purløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog ægget i 9 minutter, tag det derefter af og lad det afkøle i nogen få minutter. Så hakker du ægget i stykker og kommer det i en skål.

Tilsæt så hytteost, karry, purløg, salt og peber, rør det hele godt sammen og smag til.

Læg så fyldet på de to skiver brød, og læg de to andre skiver oven på som låg. Tryk den let sammen og skær den fra hjørne til hjørne, så den bliver til 2 trekanter.

Pak dem ind og stil lidt i køleskabet, så de bliver lidt mere svampede!

Tips:

Super god til børnenes madpakker, når man skal på udflugt eller når det bare skal være nemt, hurtigt og lækkert! God fornøjelse!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11593 gange,
og udskrevet 249 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorthe  -  2008-04-13 14:48:30
Prøv at erstatte det ene toastbrød med rugbrød. Det er stadig lækkert, men sundere og mere fyldig.