Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillstegt hjortemørbrad med fyld af soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner

Grillstegt hjortemørbrad med fyld af soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.Hjortemørbrad
8 soltørrede tomater
0.5 bdt.hakket basilikum
3 spsk.økologiske pinjekerner
 olie til pensling
100 g.tyndt skinke
 
Opskrift:
Skær et lille hul i den tykke ende af mørbraden og lav hul hele vejen ned til den tynde ende af mørbraden med skaftet af en grydeske.

Bland fintsnittede soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner og stop fyldet i mørbraden. Luk med en kødnål.

Pensl kødet med lidt olie og grill det i god afstand til kullene i ca. 10-15 minutter. Vend jævnligt. Pak mørbraden ind i skinke og grill den i endnu ca. 10 minutter. Lad kødet hvile tildækket i ca. 10 minutter, inden det skæres i skiver.

Server mørbraden med baguetter og let salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 26655 gange,
og udskrevet 1142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2010-08-05 11:59:07
De krondyrmørbrader jeg kan skaffe ligger i pakninger med ca. 400 gram, og der kan være mere end 1 stykke i en pakning. Så det skal vist ikke være nogen stor grydeske.