Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegt hjortemørbrad med fyld af soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner

Grillstegt hjortemørbrad med fyld af soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.Hjortemørbrad
8 soltørrede tomater
0.5 bdt.hakket basilikum
3 spsk.økologiske pinjekerner
 olie til pensling
100 g.tyndt skinke
 


Opskrift:

Skær et lille hul i den tykke ende af mørbraden og lav hul hele vejen ned til den tynde ende af mørbraden med skaftet af en grydeske.

Bland fintsnittede soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner og stop fyldet i mørbraden. Luk med en kødnål.

Pensl kødet med lidt olie og grill det i god afstand til kullene i ca. 10-15 minutter. Vend jævnligt. Pak mørbraden ind i skinke og grill den i endnu ca. 10 minutter. Lad kødet hvile tildækket i ca. 10 minutter, inden det skæres i skiver.

Server mørbraden med baguetter og let salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 25925 gange,
og udskrevet 1118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2010-08-05 11:59:07
De krondyrmørbrader jeg kan skaffe ligger i pakninger med ca. 400 gram, og der kan være mere end 1 stykke i en pakning. Så det skal vist ikke være nogen stor grydeske.