Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Børnebal

Børnebal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :




Ingredienser:
1 røget bornholmersild
2 hårdkogte æg
 purløg
 radisser
 


Opskrift:

Bornholmersilden skal være ABSOLUT udbenet, hakkes sammen med de pillede hårdkogte æg (hakkes med en kniv eller "vugge") og blandes godt sammen. Smøres på en god skive rugbrød og pyntes evt. med fintklippet purløg og - måske radisser som tilbehør.

Tips:

En god og sund pålægsblanding til både børn og voksne. Helt små børn kan ofte godt lide f.eks.alm. marineret sild. Så holder de en pause, men sålænge, de kan lide det, er det sund mad, serveret i små hapser.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4859 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu