Laksekotelet, Flødebraisseret

Laksekotelet, Flødebraisseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 laksekoteletter
 salt
 hvedemel
 smør
 paprika
 piskefløde
 kommen
 grøntsager
 butterdejssnitter
 hvide kartofler
 
Opskrift:
Laksekoteletter uden ben, drysses med salt, og vendes i mel. Brunes i smør og drysses med paprika. Der tilsættes fløde og laksen braisseres deri, tilsmages med lidt kommen. Serveres med friske grøntsager, butterdejssnitter og kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 8972 gange,
og udskrevet 119 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu