Laksekotelet, Flødebraisseret

Laksekotelet, Flødebraisseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 laksekoteletter
 salt
 hvedemel
 smør
 paprika
 piskefløde
 kommen
 grøntsager
 butterdejssnitter
 hvide kartofler
 
Opskrift:
Laksekoteletter uden ben, drysses med salt, og vendes i mel. Brunes i smør og drysses med paprika.

Der tilsættes fløde og laksen braiseres deri, tilsmages med lidt kommen.

Serveres med friske grøntsager, butterdejssnitter og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 10046 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu