Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødebraiseret havkat

Flødebraiseret havkat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6-700 g.havkatfilet
3 porrer
3 spsk.honning
2.5 dl.hvidvin
4 dl.piskefløde
 paner-mix
 


Opskrift:

Fisken skylles og skæres i passende stykker. Vendes i paner-mis og brunes få minutter i smør. Læg fisken i et ovnfast fad.

Kom en god klat smør på panden sammen med honningen. Heri svitses porrerne, der er skåret i tynde ringe. Efter få minutter tilsættes 1½ dl hvidvin og efter endnu et par minutter hældes porreblandingen over fisken. Kog panden af med piskefløde og resten af vinen. Smag til med salt og peber og hæld saucen over fisken. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.

Servèr med kogte kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 18352 gange,
og udskrevet 550 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu