Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogte æg i krydret karrysovs

Kogte æg i krydret karrysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 løg
2 røde peberfrugter
0.5 bouillonterning
1 dl.vand
1-2 tsk.karry
1 spsk.hvedemel
4 dl.hønsebouillon
1.5 dl.A 38
8 nykogte æg
 


Opskrift:

Pil og hak løget fint. Fjern stilk og frø stol fra peberfrugterne og skær dem i små fine terninger. Opløs bouillon og vand i en gryde og kog løg og peberfrugter i 5 min, de må ikke brune. Drys karry og mel over og bland godt rundt. Kom hønsebouillonen i lidt efter lidt og lad det koge godt sammen. Sluk.

A 38 tilsættes under omrøring og retten smages til med salt. Vend de kogte æg i sovsen og server straks sammen med 30 gr. brød og mindst 150 gr. grøntsager pr. person.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 6513 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu