Perlefromage

Perlefromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LT

Indsendt :



Ingredienser:
4 dl.Mælk
40 g.Sagogryn
8 g.Sukker
 Vaniliesukker (efter smag)
1.25 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
1. Bring mælken i kog.
2. Kom sagogryn i sammen med vaniliesukker.
3. Lad det koge i 20 min. under omrøring.
4. Tilsæt sukker og rør godt igennem.
Afkøl grøden helt, og rør i den af og til.
5. Pisk fløden til skum.
6. Vend flødeskummet i grøden og smag evt. til med mere sukker og vaniliesukker.
7. Server den sammen med kirsebær- eller jordbærsovs til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9826 gange,
og udskrevet 203 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jytte Andersen  -  2018-10-16 09:46:41
Det er alletiders dessert, smager ligesom risalamande.

Anni  -  2011-03-05 01:44:55
God dessert..men..til 5 personer? Det er godt nok 5 meget små portioner de kan få ??