Fisk a la Tina

Fisk a la Tina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tini_mus

Indsendt :



Ingredienser:
2 forårsløg
1.5 gul peber
8 blommecherrytomater
4 fileter (rødspætte pigvar eller lignende)
 olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
1: hak alle grøntsagerne fint
2: tag en stegepose og lig to fileer i bunden ved siden af hinanden, smør med en smule olie
3: put de hakkede grøntsager oven på fileerne (brug den mængde du finder passende men gem lidt til pynt)
4: lig de sidste to fileer oven på fyldet, smør med lidt olie og krydder med salt og peber
5: put stegeposen ind i midterrillen af en forvarmet ovn (180 grader)i ca 15 min eller til fisken er helt hvid
6: server med en hvid sovs og kogte kartofler og pynt med resten af grøntsagerne

Tips:

Denne ret er meget nem og hurtig at lave og super lækker på en sommerdag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16117 gange,
og udskrevet 243 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bente  -  2011-02-02 23:16:08
- og det hedder ikke fileer, men fileter ;o)

Jette  -  2010-02-28 18:25:38
Man ligger ikke fileer i bunden, man lægger dem :-)