Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fisk a la Tina

Fisk a la Tina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tini_mus

Indsendt :





Ingredienser:
2 forårsløg
1.5 gul peber
8 blommecherrytomater
4 fileter (rødspætte pigvar eller lignende)
 olie
 salt
 peber
 


Opskrift:

1: hak alle grøntsagerne fint
2: tag en stegepose og lig to fileer i bunden ved siden af hinanden, smør med en smule olie
3: put de hakkede grøntsager oven på fileerne (brug den mængde du finder passende men gem lidt til pynt)
4: lig de sidste to fileer oven på fyldet, smør med lidt olie og krydder med salt og peber
5: put stegeposen ind i midterrillen af en forvarmet ovn (180 grader)i ca 15 min eller til fisken er helt hvid
6: server med en hvid sovs og kogte kartofler og pynt med resten af grøntsagerne

Tips:

Denne ret er meget nem og hurtig at lave og super lækker på en sommerdag.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15110 gange,
og udskrevet 206 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente  -  2011-02-02 23:16:08
- og det hedder ikke fileer, men fileter ;o)


Jette  -  2010-02-28 18:25:38
Man ligger ikke fileer i bunden, man lægger dem :-)