Larsens fiskefad

Larsens fiskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Peter Larsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.rødspættefileter
3 store gulerødder
0.333 frisk chilipeber
3 forårsløg
0.5 tsk.Cayennepeber
0.5 tsk.Sukker
250 g.revet ost
0.333 citron finthakket Skal heraf
150 g.rejer – gerne pillede skalrejer
3 dl.grøntsagsbouillon
2 dl.Madlavningsfløde 18 %
 Maizena
 
Opskrift:
Skræl gulerødderne og skær tynde strimler med kartoffelskrælleren
Skær forårsløget i tynde skiver
Hak chilien meget fint
Pil evt. skalrejerne

Svits gulerødder, forårsløg og chilipeber i lidt olie i en tykbundet gryde – ca. 2 min.
Tag det op af gryden.
Tilsæt bouillon og fløde og kog i ved svag varme i ca. 3 min
Tilsæt revet ost og de svitsede grøntsager.
Jævn med maizena.
Smag til med salt og peber.

Smør et ildfast fad med lidt margarine.

Rul fiskefileterne med skindsiden indad.
Placer dem i fadet.
Hæld sovsen over.
Dæk med alufolie og bag i ovnen ved 200 g. i 15 min.
Tilsæt derefter rejer og bag yderligere i 10 min.

Server med flutes eller butterderjssnitter.





karakterer:
Opskriften er vist 18038 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-10 17:21:27
Citron og sukker skal tilsættes sovsen, inden den smages til med salt og peber

  -   2008-01-15 18:38:52
Denne ret er rigtig god,men jeg kunne ikke se hvor citron og sukker skulle bruges. Men det smagte rigtigt godt.jeg vil give den 8

  -   2007-03-25 13:06:56
Skiftede forårsløget ud med squash og undlod rejerne. Det var nemt og hurigt.