Pistaciecreme

Pistaciecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.25 l.piskefløde
1 dl.mælk
50 g.pistaciemarcipan
25 g.finthakkede pistaciemandler
25 g.sukker
3 æggeblommer
 
Opskrift:
Rør pistaciemarcipanen ud i lidt af fløden. Kom det i en gryde med resten af fløden samt mælken. Bring til kogepunktet.

Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Hæld den koghede fløde-mælkeblanding i æggemassen mens der røres. Bland de finthakkede pistaciemandler i. Hæld tilbage i gryden og bring i nærheden af kogepunktet mens der piskes, cremen må ikke koge. Så skiller den.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13505 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Vibeke  -  2012-02-01 21:46:38
Der er fejl i denne opskrift. Min søn på 12 har lige lavet den som en del af et kunstnerisk projekt med mad som tema. Han kunne selvfølgelig ikke regne ud at der var fejl og har lavet det præcist som beskrevet, og resultatet er selvfølgelig noget tyndt pjask. Han forsøger igen i morgen med en ny omgang og forsøger at reducere de. 1 1/4 liter fløde til 1 1/4 dl og håber på at det er der fejlen ligger. Øv... når man har brugt en halv formue på fløde så hele klassen kunne smage.

nick  -  2007-03-19 08:59:54
en lækker forfriskning, når man er mæt!!!!!!!!!