Pistaciecreme
Hovedingrediens : - Indsendt : |
|
|
Rør pistaciemarcipanen ud i lidt af fløden.
Kom det i en gryde med resten af fløden samt mælken.
Bring til kogepunktet.
Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Hæld den koghede fløde-mælkeblanding i æggemassen mens der røres. Bland de finthakkede pistaciemandler i. Hæld tilbage i gryden og bring i nærheden af kogepunktet mens der piskes, cremen må ikke koge. Så skiller den. |
|
Opskriften er vist 15784 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke - 2012-02-01 21:46:38 Der er fejl i denne opskrift. Min søn på 12 har lige lavet den som en del af et kunstnerisk projekt med mad som tema. Han kunne selvfølgelig ikke regne ud at der var fejl og har lavet det præcist som beskrevet, og resultatet er selvfølgelig noget tyndt pjask. Han forsøger igen i morgen med en ny omgang og forsøger at reducere de. 1 1/4 liter fløde til 1 1/4 dl og håber på at det er der fejlen ligger. Øv... når man har brugt en halv formue på fløde så hele klassen kunne smage. nick - 2007-03-19 08:59:54 en lækker forfriskning, når man er mæt!!!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne