Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Let og fedtfattig tomatsuppe

Let og fedtfattig tomatsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : a_l_1979

Indsendt :





Ingredienser:
2 ds.blende flåede/hakkede tomater
1 løg i tern
100 g.champignon i skiver
1 bouillonterning hønse
0.5 bouillonterning grøntsags
 salt
 peber
 esdragon tørret persille og oregano efter smag.
 suppekødboller (mængde efter behag)


Opskrift:

tomatpuréen blendes og koges op.
champignonerne og løgene tilsættes.
suppen krydres med krydderier efter smag.
suppen koges til løgene er bløde.
kødbollerne tilsættes til sidst.
suppen er færdig, når alle kødbollerne er flydet ovenpå.

Tips:

For ekstra smag, kom ekstra esdragon i. Er suppen for tyk, kan der tilsættes lidt vand eller mælk. Man kan tilsættes frisk paste (ikke førkogt-skåret ud i små tern) eller makaroni, for at give suppen ekstra fylde og næring. serveres gerne med ristede boller med fedtfattig pikantost,som lunes i ovn. osten skal ristes med brødet. Velbekomme. Velegnet som ret, hvis man er på vægtvogterne. tilsættes der ikke kødboller, er suppen=0 point.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 25185 gange,
og udskrevet 534 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tania  -  2010-01-02 17:21:48
Jeg kom også en hakket rød peberfrugt i, og det smagte skønt - virkelig god suppe!


a_l_1979  -  2007-03-18 15:40:46
Der kan selvfølgelig tilsættes de grøntsager, som man bedst kan lide. Rød peber er speciel god til at give suppen et ekstra pift. God fornøjelse:-)