Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikansk Gulerodskage med ostecreme

Amerikansk Gulerodskage med ostecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : A-G Larsen

Indsendt :


Amerikansk Gulerodskage med ostecreme, billede 4 Amerikansk Gulerodskage med ostecreme, billede 1 Amerikansk Gulerodskage med ostecreme, billede 2 Amerikansk Gulerodskage med ostecreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
375 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
50 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
35 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
  Glasur :
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Rør farin med olien.
Æggene piskes i et ad gangen.
De tørre indigrenser piskes i dejen.
Vend de fint revne gulerødder i sammen med rosinerne og de hakkede valnødder.

Dejen kommes i en form ca 23x33cm.
Husk bagepapir.
Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca 1 time.
Afkøles.
Glasuren smøres over kagen når den er afkølet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (128 stemmer)

Opskriften er vist 196269 gange,
og udskrevet 5005 gange.


Energi:
KJ total 27904 (6643 kcal)
KJ pr. Pers. 2325 (553 kcal)
Vægt ialt 1975 gram
Vægt pr. Pers. 164 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1412 KJ (336 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 17.3 gram
Kulhydrat 42.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marydell  -  2018-04-22 10:43:17
Kan den fryses ned uden glasur? Nogle erfaringer?


E.P.  -  2017-05-26 11:42:44
Jeg vender gulerødderne i melet, inden jeg tilsætter det. Så undgår man at de synker til bunds eller at kagen falder sammen.


Karina   -  2017-04-13 15:21:36
Dejlig kage. Har bagt den mange gange og smager fantastisk.


  -  2017-01-29 15:12:15
Jeg gav altså min kage en halv time og så var den færdig


Anders  -  2016-09-06 12:22:31
Det kan være en god ide, når man har skrællet og revet gulerødderne fint, lige at presse væden fra dem. Dejen er meget flydende i sig selv, og derfor skal man være opmærksom på, at kage ikke falder sammen og bliver klæg.


  -  2016-08-21 15:06:11
Jeg pisker æg og farin først den gør kagen meget let og luftig


  -  2015-03-22 20:21:45
Kan jeg bruge rund form isteden for?


Majken M  -  2015-03-12 17:35:01
Den er bare SÅ lækker! Men den skal altså ikke helt have en time! Mine erfaringer siger 30 min! Gør dig selv en tjeneste; lav den!


  -  2014-11-20 13:49:05
Jeg har lavet en portion svarende til 18 prs. og i min ovn skulle den ikke have mere end 40min. Så hold øje så den ikke får for meget. Glæder mig til at smage den, den ser fantastisk ud og dufter dejligt :)


Tim  -  2014-11-09 08:50:00
Virkelig lækker kage. Har skabt stor begejstring blandt venner og kollegaer.


DS  -  2013-10-01 15:51:24
Hvis man ikke er til rosiner eller nødder, kan man sagtens lave den uden... Jeg har aldrig bagt den med, og den smager FANTASTISK hvergang... Er endnu bedre efter 1-2 dage i køleskaber... MÅMS!


Julie Søren   -  2013-04-15 21:41:30
Hej skal der være rosiner ii


Anna  -  2012-10-12 13:02:32
Til Trine: Du skal aldrig regne med bagetider. Det kan være at din form var større, så kagen var mere flad, - og så skal den jo bage kortere tid. Så du skal bare løbende stikke en knivspids eller en gaffel i kagen, og hvis der ikke hænger noget dej på, når du tager den op - så skal du tage kagen ud (;


Trine  -  2012-06-27 20:19:08
Den var jeg ikke imponeret over. Har smidt hele kagen ud. Kan det være rigtig at kagen skal have ca 1time? Jeg har bagt den ca 1 time ved 180 grader varmeluft. Den var helt tør og kedelig.


MJ  -  2012-05-05 10:16:02
Den smager super godt og det kan let tilsættes lidt frugtfarve. Det blev en regnbuekage vi fik lavet:O)


LiloTrunte  -  2012-04-11 12:40:42
Dette er bare en super god kage.. :)


Nadja  -  2012-03-15 19:53:01
Mums den kage er god :-) Har nu selv prøvet at bage den, men hvad gør jeg forkert, den glasur jeg lavede bliver meget flydende.. På billedet ser den cremet ud?? Har fulgt opskriften!?


camilla<3  -  2011-10-17 16:46:19
Ufff! den er altså bare total lækker:) spiste den halve selv!!? omg!! det har jeg aldrig gjort før ved nogen anden kage!! Skal have den med ud til de andre heste elsker i morgen:) bager den rigtig mange gange!!


Mig  -  2011-09-13 16:23:26
Kan man bruge græsk yoghurt i stedet for flødeost?


Marie  -  2011-05-17 11:49:29
Hvilken olie skal man bruge?? Er helt grøn i faget mht. kagebagning.. :)


kage elskeren  -  2010-12-30 21:52:34
elsker bar den her kage den smager virkelig rigtig godt kan ihvertfald anbefale den!!:D


Marie, Sofia og Amalie  -  2010-11-16 15:41:39
Den er super go';D Den kan vær' faldt anbefaldes:D af os. Så begynd så hurtig du kan, for den er bare go'. Knus Marie Amalie og Sofia


Inge  -  2010-09-30 11:26:04
har bagt den 2 gange den er nem at lave og virkelig god, men bruger ikke glasuren


Heidi  -  2010-09-20 09:43:18
Den er SÅ lækker den her kage, bager den altid når der skal kage på bordet. Et godt tip, er at komme hakket mørk chokolade i også... Det bliver den bestemt ikke dårligere af. Eller mandler i stedet for valdnødder. FANTASTISK KAGE!


  -  2010-09-12 21:17:00
Uha, det er lige mig.. Den smager fantastisk.


nimo  -  2010-08-21 16:05:23
det er en dejlig kage først tænker man ost ad men det smagte godt :)


Stine S  -  2010-07-21 09:39:50
Super god kage! dejlig svampet


  -  2010-06-20 18:39:30
Super lækker, og virkelig skøn kage.. Kan varmt anbefales


Mig  -  2010-04-11 18:14:42
Guuud, hvor ser den god ud. Den glæder jeg mig til at smage


Maj  -  2010-02-15 10:28:35
Glasur: flødeost 175gram, giver bedre smag og mere passende mængde. Sørg for: Farinen ikke har hårde klumper da de bliver umulige at piske ud, og til glasuren brug da blødt smør så konsistensen er ensartet med flødeosten da smørret ellers danner klumper i glasuren


jonna  -  2008-10-03 18:28:21
Virkelig god kage, med glutenfri melmix


Diana N  -  2007-11-24 11:58:23
Super lækker - kan anbefales.