Kærlighedsmums
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : marianne Indsendt : |
|
|
Smelt smørret, mens æg og sukker piskes luftigt. Mælken hældes i smørret, og denne blanding hældes i æggemassen. Bland mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker, og rør dejen sammen.
Hæld dejen i en bradepande på 30x40 cm, der er beklædt med bagepapir. Bag kagen ved 225 grader i ca. 15 min., og vend kagen ud af formen. Bland smør, piskefløde, sukker, mel og kakao i en gryde og kog det til det bliver tykt (ca. 10 min.). Smør glasuren ud over kagen, drys med kokosmel, og lad den blive kold. Tips: Er velegnet til at fryse ned med glasur. Er stadig rigtig lækker selvom den har været frosset ned. Husk dog at den ikke må stables oven på hinanden, da glasuren er blød og det derfor vil hænge fast i det der står ovenpå. |
|
Opskriften er vist 8181 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne