Indisk Rejesuppe 02

Indisk Rejesuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lazze

Indsendt :



Ingredienser:
5 mellemstore løg
5 fedhvidløg
 Karry
1 l.vand
2 hønse boullionterninger
2 ds.ferskner
2 ds.hakket tomater
5 dl.Fløde
500 g.rejer
 
Opskrift:
Løgene snittes fint, og dampes i margarine i en stor gryde - (må ikke brunes).
Tilsæt 5 fed knust hvidløg, sammen med 5 spiseskefuld carry.

Der tilsættes 1L vand og 2 terning hønsebouillon, saften fra 2 dåser ferskner og 2 dåser hakket tomater.

Koger sagte i 25-30 min, gerne lidt længere så tomaterne koger ud.

Ferskner skæres i små tern ( nok ikke dem alle) puttes i gryden og der hældes ½L fløde ved.

Koger sagte i 5 min

Ca 500gr rejser tilsættes og varmes med – må IKKE koge nu

Tips:

Serveres med godt rustisk brød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19343 gange,
og udskrevet 394 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu