Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidløgsbrød med squash og tomat

Hvidløgsbrød med squash og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-10 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nynne.....

Indsendt :





Ingredienser:
3-5 fedHvidløg
0.333 Squash
2-4 tomater (afhænger af størrelsen)
2-3 spsk.olie
5 ciabatta-boller (Kohberg)
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær squash og tomater i skiver og stykker - kom det i en passende skål.
Kom olie og salt/peber i. Rør rundt.
Pres hvidløg ned i skålen. Rør rundt.

Lad det stå i nogle timer.

Varm ovnen op til 200-225ºC

Skær brødene over og sæt dem på en rist eller bradepande med bagepapir.
Hæld hvidløgs/sqaush-/tomatblandingen på.
Giv dem 7-11 min. i ovnen.

Tips:

Hvis du elsker hvidløg, så kom ekstra hvidløg på brødene, før du hælder hvidløgs/sqaush-/tomatblandingen på.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 14568 gange,
og udskrevet 492 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Spanierinden  -  2008-11-19 17:05:57
Man kan ogsaa komme lidt gedeost ovenpaa inden de kommer i ovnen, det er MUUUUMS! Dejlig dejlig mad! :)


Fødselsdags"barnet"  -  2007-04-14 11:19:23
Jeg brugte dem som forret til min fødselsdag, alle var vilde med dem.


juliane71  -  2007-04-10 15:17:20
nøj lige perfekte som tilbehør til culottesteg


kokkepigen  -  2007-04-04 14:05:47
De smager som en drøm


mufassa  -  2007-04-03 10:34:01
de er rigtig gode som forret - tak for opskriften


Bente  -  2007-03-21 17:36:55
De er rigtige gode! især med ekstra hvidløg


  -  2007-03-21 17:35:49
Super lækre


pimalik  -  2007-03-14 16:26:18
en dejlig opskrift når man godt kan lide hvidløg