Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Nemt franskbrød eller boller

Nemt franskbrød eller boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 dl.vand
50 g.gær
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
3 spsk.sukker
 


Opskrift:
det hele blandes sammen, ovnen sættes på max, og dejen sættes ind i en kold ovn.i ca. 25 min

p.s.
dejen kan formes som man vil, den
kan både være et fransk brød eller boller

Tips:

en god grund opskrift, til din fantasi, hvis du vil lave mad boller f.ek. til sætte lidt rugge mel istedt for hvede mel f.ek. 30/40 - sukker

Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Franskbrød

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (46 stemmer)

Opskriften er vist 52091 gange,
og udskrevet 652 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nina uslar.   -  2018-02-21 13:11:35
Skønt brød - blev lagt på bagepapir og rullet i flagesalt birkes og jomfru i det grønne, bagt i koldt varmluftovn i 30 min på 250 grader. Sprød skorpe sprøde birkes og salt flager, skøn opskrift

Maria   -  2018-01-03 15:38:28
Den skal hæve (1 time), efterhæve (30 min) bages 20 min i en forvarmet ovn på 220 grader

  -  2017-09-05 09:29:08
Kan bruges til biologi og kemi eksperimenter

Nina  -  2016-10-22 20:18:25
Kan ikke anbefales!

Lasse  -  2016-06-18 14:58:38
Mangler også hvor længe og synes grader er vigtigt...holder mig til mel posens opskrift heje

Louise   -  2014-06-17 18:05:50
Har et lille dumt spørgsmål, da jeg meget sjældent er i køknet. Men hvis man gerne vil have lidt kerne oven på, skal det så på inden brødet sættes ind i ovnen? :-)

  -  2014-06-15 09:55:55
Når man følger opskriften, så får man et fuldstændigt uspiseligt brød Konen kunne efterfølgende fortælle at et brød skal hæve... Det forklare så hvorfor det måske var så elendigt.... Et råd skal være, find en anden opskrift.... Den her er piv dårlig

  -  2013-12-12 12:08:24
Ikke smart. Temperatur på ovnen og hvor længe.. Ikke bogen side

ET  -  2013-06-20 08:01:47
Et lille meget fast brød,noget tungt i det, men hurtigt at lave og "sprødt", ikke det første valg næste gang der skal bages.

  -  2013-02-12 13:44:12
Glæder mig til at smage den:-)

  -  2012-07-21 12:51:51
Du mangler vist os hæveprocessen en normal dej skal hæve 20-30 minutter inden den proppes ind i en forvarmet ovn

Kat  -  2012-06-19 22:45:46
Jeg tror at jeg prøver:) Håber det blir godt:-)

polle  -  2012-04-08 19:11:07
rækker til 2 bageforme når jeg laver det;)

Camilla  -  2012-01-22 10:27:03
Super dejligt franskbrød det bliver flot hvis man lige pensler med æg:-) tak for den gode opskrift:-)

Maria  -  2011-09-26 15:22:22
Jeg håber at det smager det lyder godt

Bruno  -  2010-01-17 12:02:49
Det er virkelig lækkert... :-)

may  -  2008-01-29 18:43:12
mangler mel, alt for tungt, ikke nogen god idé med kold ovn