Champinonsuppe

Champinonsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 mellemstore kartofler
250 g.friske champignons (eller ca. 20 stk tørrede)
4 fedhvidløg
4 stilkefrisk persille
50 g.smør eller margarine
 Salt
 peber
1–1.5 l.kogende vand
2 bouillonterninger
4 spsk.fløde eller crème fraîche
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i terninger. Champignonerne renses og skæres i tynde skiver. Hvidløg og persille hakkes fint.

Smørret eller margarinen smeltes i en mellemstor gryde. Kartofler og champignons kommes i og vendes nogle minutter i fedtstoffet, mens der røres i gryden. Derefter tilsættes hvidløg, persille, salt og peber, og når det er godt blandet, hældes det kogende vand og bouillonterningerne i.

Suppen skal koge ved svag varme i en times tid, og når gryden er taget af, tilsættes de 4 spsk fløde.

Suppen er nu klar til servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13351 gange,
og udskrevet 300 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Krølle  -  2010-02-02 16:59:28
den her suppe kan man ikke få nok af=)