Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champinonsuppe

Champinonsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 mellemstore kartofler
250 g.friske champignons (eller ca. 20 stk tørrede)
4 fedhvidløg
4 stilkefrisk persille
50 g.smør eller margarine
 Salt
 peber
1–1.5 l.kogende vand
2 bouillonterninger
4 spsk.fløde eller crème fraîche
 


Opskrift:

Kartoflerne skrælles og skæres i terninger. Champignonerne renses og skæres i tynde skiver. Hvidløg og persille hakkes fint.

Smørret eller margarinen smeltes i en mellemstor gryde. Kartofler og champignons kommes i og vendes nogle minutter i fedtstoffet, mens der røres i gryden. Derefter tilsættes hvidløg, persille, salt og peber, og når det er godt blandet, hældes det kogende vand og bouillonterningerne i.

Suppen skal koge ved svag varme i en times tid, og når gryden er taget af, tilsættes de 4 spsk fløde.

Suppen er nu klar til servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12631 gange,
og udskrevet 277 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Krølle  -  2010-02-02 16:59:28
den her suppe kan man ikke få nok af=)