Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignon á la creme 02

Champignon á la creme 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.friske champignon
 Margarine
5 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Rens champignonerne og skær dem i skiver - brug æggedeleren!
Brun champignonskiverne let i margarine - krydr med salt og peber.
Hæld piskefløden ved og lad sovsen småsimre, til den er kogt ind til passende konsistens. Jo længere tid, desto mere trækker svampesmagen ud i fløden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9153 gange,
og udskrevet 195 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

fotografen  -  2008-05-11 09:47:57
Efter min smag er det forkert at bruge smør eller andet til at brune champignonerne i.Rens eller skyl dem og tør dem i lidt køkkenrulle.Skær dem i skiver og rist dem let,salt og peber. Held derefter fløden i og lad det koge forsigtigt ind.


palmqvist2000  -  2007-10-07 16:41:27
Synd at bruge margarine, brug rigtigt smør, ikke Kærgården eller Bakkedal eller hvad det nu hedder!