Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampede torskenakker med ansjosgrønsager

Dampede torskenakker med ansjosgrønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.torskenakker uden skind og ben
4 små gulerødder i små tern
4 stilkebladselleri i små tern
1 løg i små tern
8 soltørrede tomater i små tern
2 spsk.kapers
1 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
80 g.ansjosfileter i strimler
 Persille
 


Opskrift:

Læg torskestykkerne på en rist over en gryde med vand, der knap koger. Fisken må ikke røre vandet. Læg låg på. Fisken er klar, når en kødnål føles lun, når den har været stukket ind midt i fisken. Sauter alle grønsagerne i olien, til løgene er klare. Tilsæt hvidvinen og lad det koge 10 min. under låg. Bland grønsagerne med ansjoser og persille.

Server ansjosgrønsagerne til fisken, gerne med pillekartofler.

Tips:

Større stykker torsk skal pocheres, det vil sige koges uden at vandet koger, mens mindre stykker af torsk blot kan dampes i en sigte eller på en rist over kogende vand. Her bruges torskenakker som sammen med kæberne er det mest faste og smagfulde kød på torsken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14645 gange,
og udskrevet 226 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu