Dampede torskenakker med ansjosgrønsager

Dampede torskenakker med ansjosgrønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.torskenakker uden skind og ben
4 små gulerødder i små tern
4 stilkebladselleri i små tern
1 løg i små tern
8 soltørrede tomater i små tern
2 spsk.kapers
1 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
80 g.ansjosfileter i strimler
 Persille
 
Opskrift:
Læg torskestykkerne på en rist over en gryde med vand, der knap koger. Fisken må ikke røre vandet. Læg låg på. Fisken er klar, når en kødnål føles lun, når den har været stukket ind midt i fisken. Sauter alle grønsagerne i olien, til løgene er klare. Tilsæt hvidvinen og lad det koge 10 min. under låg. Bland grønsagerne med ansjoser og persille.

Server ansjosgrønsagerne til fisken, gerne med pillekartofler.

Tips:

Større stykker torsk skal pocheres, det vil sige koges uden at vandet koger, mens mindre stykker af torsk blot kan dampes i en sigte eller på en rist over kogende vand. Her bruges torskenakker som sammen med kæberne er det mest faste og smagfulde kød på torsken.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16326 gange,
og udskrevet 246 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu