Cheesecake 02

Cheesecake 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Cheesecake

Hovedingrediens : Oste - Hytteost

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katrineba

Indsendt :      Red :
Cheesecake 02, billede 4 Cheesecake 02, billede 1 Cheesecake 02, billede 2 Cheesecake 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bund:
350 g.fuldkorns kiks
0.5 dl.sukker
1 tsk.kanel
75 g.smeltet smør
 
 Fyld:
2 æg
1 dl.sukker
1 citron reven skal og saft heraf
1.5 dl.piskefløde
400 g.hytteost
0.5 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Bund:
Knus kiksene fint med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir. Bland denne rasp med sukker, kanel og smeltet smør. Pres 2/3 af denne blanding ud i et jævnt lag af formen + 4-5cm op af kanten.

Fyld:
Pisk alle ingredienserne sammen med en håndmikser eller en blender.

Hæld fyldet i formen, drys resten af raspen over.
Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn

Sæt kagen på ovn risten midt i ovnen.
Bagning ca. 1 time. Sluk ovnen.
Kagen skal nu stå 1 time med ovndøren åben. Sæt kagen i køleskabet. Tag den ud af formen lige før servering. Serveres som regel naturel, men kan serveres med syltede kirsebær eller solbær.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Cheesecake

karakterer:
Opskriften er vist 73331 gange,
og udskrevet 595 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-04-07 13:38:27
kan den fryse

  -   2014-01-08 02:25:58
Kan den laves i muffinforme? Og i så fald hvor lang tid skal den have?

  -   2012-05-31 13:10:57
hvad er det for nogle fuldkornkiks?? Kan man bare bruge almindelige digestive, eller??

  -   2011-03-19 18:03:45
Dette er en super god opskrift, jeg har lavet den masse gange nu! Kan selv sikkert anbefale den!

  -   2011-02-13 13:15:38
endelig fandt jeg den rigtige opskrift..... takker mange gange:)

  -   2009-06-20 16:10:51
den er nem at lave og smager endu bedre. tak for opskriften. Caroline og Heidi. p.s. den er meget fed og bør ikke nydes for ofte.

  -   2009-05-29 11:36:26
Mmm, go' og rig. Jeg har bagt før med flødeost, men denne opskrift med hytteost gør kagen mindre tung - Kan anbefales!