Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold sauce til fisk

Kold sauce til fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 Æggeblommer
2.5 dl.Piskefløde
2 spsk.Frisk hakket dild
2 spsk.Frisk hakket Citronmelisse
2 tsk.Citronsaft
 Salt
 peber
1 tsk.hvedemel
 


Opskrift:

Æggeblommer og salt røres godt sammen. Jævningen røres af lidt fløde og mel. Resten at fløden jævnes og koges godt igennem. Derefter hældes lidt af fløden over i æggeblommerne. Blommerne tilsættes i fløden og piskes godt.
Saucen smages til med dild og citronmelisse og citronsaft.
Den afkøler og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10558 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu