Kold sauce til fisk

Kold sauce til fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 Æggeblommer
2.5 dl.Piskefløde
2 spsk.Frisk hakket dild
2 spsk.Frisk hakket Citronmelisse
2 tsk.Citronsaft
 Salt
 peber
1 tsk.hvedemel
 
Opskrift:
Æggeblommer og salt røres godt sammen. Jævningen røres af lidt fløde og mel. Resten at fløden jævnes og koges godt igennem. Derefter hældes lidt af fløden over i æggeblommerne. Blommerne tilsættes i fløden og piskes godt.
Saucen smages til med dild og citronmelisse og citronsaft.
Den afkøler og serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11730 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu