Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sojayoghurt

Sojayoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 yoghurtkultur
 sojamælk
 


Opskrift:

Den tørrede yoghurtkultur, der anvendes til almindelig sødmælk, er lige så anvendelig til sojamælk. Følg anvisningen på emballagen, men bemærk at sojamælk skal koges op, inden den bruges som lunken.

En billig termokande kan være lige så brugbar som den gængse yoghurtfremstiller. De første to-tre hold vil være ret tynde og sødlige, men derefter bliver det dejligt frisk, cremeagtigt og tyk yoghurt. Har man først lavet en portion, tager man bare en skefuld fra til næste hold, og så fremdeles. Man behøver altså ikke at købe ny kultur, når man laver sin yoghurt regelmæssigt.

Sojayoghurt kan bruges på nøjagtig samme måde som sødmælksyoghurten. Man kan f.eks. få en hurtig og let dessert ved at tilsætte friske frugter eller syltetøj med råsukker.

Tips:

Desværre kan det være svært at skaffe sig yoghurtkultur her i landet, man må evt. prøve at spørge i sin helsekostforretning eller på apoteket, som måske kan skaffe det.

Det kan dog bestilles på nettet, Dansk hjemmeproduktion har både yoghurtkultur og appararter.

Besøg hjemmesiden her




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6268 gange,
og udskrevet 39 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-08-10 22:08:58
Hvis man putter frugt i hvor længe er holdbarheden så i køleskab?