Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinketærte 02

Skinketærte 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jane

Indsendt :


Skinketærte 02, billede 4 Skinketærte 02, billede 1 Skinketærte 02, billede 2 Skinketærte 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
   
  Fyld:
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
2 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
2 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Tænd ovnen på 225 grader C. alm. ovn.

Læg butterdejen på et let melet bord, så stykkerne overlapper hinanden med et par millimeter.
Rul dejen ud så den passer til en tærteform ca. 22-24 cm i diameter.
Beklæd den usmurte form med dejen.
Sæt formen i køleskabet i 10 minutter, prik den med en gaffel. sæt formen midt i ovnen i 15-20 minutter, dejen skal være let gylden. ovnen må ikke åbnes de første 10 minutter.

Mens dejen er i ovnen blandes creme fraiche, æg, æggeblommer, maizena, salt og peber og revet ost.
Når tærtebunden har bagt lægges skinken på tærtebunden, herover ligges tomatskiver, og creme fraiche massen hældes over tomaterne.
Tærten sættes i ovnen og bages ved 200 grader C. alm. ovn i 10-15 minutter eller til overfladen er stivnet og let gylden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 68219 gange,
og udskrevet 1116 gange.


Energi:
KJ total 8665 (2063 kcal)
KJ pr. Pers. 2166 (515 kcal)
Vægt ialt 881 gram
Vægt pr. Pers. 220 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 983 KJ (234 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 17.6 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2012-08-15 15:36:40
Synes nu at butterdejen glider ned af siderne, og hæver op selvom jeg havde prikket den. Men trykker blot butterdejen ned så der stadig er en kant på. Den skal have længere end man tror, mærk efter om den er fast midt på inden den tages ud.


Nicole  -  2012-08-14 18:36:55
Kan den fryses


lene  -  2007-10-18 18:06:53
Den smager bare supergodt. Rigtig lækker med den friske tomat på..