Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Natmad med laks

Natmad med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
1 stort løg
1 spsk.olivenolie
400 g.frossen bladspinat
1 rundt tyrkisk brød (200 g)- tortilla eller 4 pitabrød
1 spsk.olivenolie
1 spsk.sesamfrø
250 g.hytteost
0.5 tsk.salt
0.125 tsk.hvid peber
200 g.røget laks
 


Opskrift:

Varm ovnen til 275 grader. Pil løget og hak det fint. Opvarm 1 spsk olivenolie i en gryde og steg løget blankt. Optø spinaten og kram væsken af. Læg den i gryden og lad den simre under låg ca. 10 min.
Del imens det runde børd i fjerdedele (ikke pitabrødene). Del dem derefter vandret så der bliver 8 tynde skiver. Læg brødet på en plade, pensl skiverne med olivenolie og drys med sesamfrø. Rist brødet på den øverste rille 3-4 min., sluk for ovnen, men lad brødet stå i ovnen.
Lad hytteosten dryppe af i en si og bland den i spinaten. Smag til med salt og peber. Fordel spinaten på brødet. Arranger til slut laksen ovenpå spinaten og servér strakt.

Variation:
Det er også godt med rejer på det ristede brød. Tag helt enkelt 200 g pillede rejer og læg dem på spinatblandingen. Spinaten kan også lægges på forbagte butterdejsplader. Udelad da laksen. Eller servér spinatblandingen til varmrøget laks eller makrel. Giv kartofler til. En vegetarisk ret får man, hvis laksen erstattes med tomatskiver som lægges på spinaten. Krydr med lidt peber og drys med reven ost før gratinering.

Tips:

Pr. portion: Energi: kcal 411 = kJ 1726 Kulhydrat 31 g Protein 29 g Fedt 19 g (42%) Fibre 5 g




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 13916 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu