friskhakket rosmarin eller 1 tsk.tørret1 spsk. friskhakket rosmarin eller 1 tsk.tørret
1
lille ds. konc. tomatpuré1 lille ds. konc. tomatpuré
1.5
spsk.
brun farin1.5 spsk. brun farin
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
3
låg
whisky3 låg whisky
salt salt
peber peber
evt.
lidt vand evt. lidt vand
Opskrift:
Margarinen smeltes og rosmarinen svitses. Tomatpuréen og farin tilsættes og omrøres. Der tilsættes whisky og fløde og det hele koges ved svag varme i ca. 5 minutter. Smages til med salt og peber. Klar til servering! (tilsæt evt. vand, hvis der ønskes en tyndere konsistens.
Tips:
Kan f.eks. spises sammen med en god bøf eller stegt kyllingebryst. God appetit...
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(12 stemmer)
Opskriften er vist 19011 gange, og udskrevet 470 gange.
Kommentarer
Lissi Larsen - 2014-07-13 21:31:25 Den er super go´ og nem
mums - 2013-07-08 00:06:29 Bedste sovs jeg nogensinde har lavet
HB - 2008-10-24 22:42:47 Den er helt gal.... En rigtig whisky er lukket med prop - ikk et låg, så hæld hellere rigeligt i, og husk at smage på det inden :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider