Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Souffépandekager med blåbær og skovbærsorbet

Souffépandekager med blåbær og skovbærsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Blåbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kirsten

Indsendt :





Ingredienser:
 Skovbærsorbet:
500 g.optøede blandede skovbær
175 g.sukker
5 dl.vand
25 g.glukose
 
 Pandekagedej:
20 g.smeltet smør
70 g.hvedemel
2 æggeblommer
60 g.sukker
1.25 dl.mælk
2 æggehvider
 
200 g.blåbær eller hindbær
 lidtflormelis
 smør til panden
 


Opskrift:

Sorbet:
Kom bær, sukker, glukose og vand i en gryde og kog blandingen op under omrøring.
Derefter blendes blandingen grundigt og sigtes gennem en finmasket sigte.
Smag på saften og vurder, om den er sød/sur nok. Afkøles i en stor bakke i køleskab og køres derefter i ismaskine.

Pandekager:
Rør med et piskeris det smeltede smør, mel, æggeblommer, sukker og mel til en dej. Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Dette kan gøres i god tid og dejen kan sagtens holde sig på køl.
Af portionen bliver ca. 12 små pandekager.
Dejen sættes af på panden med en ske. Bag dem kun halvt færdige, d.v.s. på den ene side - flyt dem over på et stk. bagepapir. Blåbær eller hindbær lægges nu på den ubagte side (kan sagtens stå og hvile en time eller to).
Inden servering: Tænd ovnen (gerne på grill) og drys pandekagerne med lidt flormelis (gennem en sigte) og bag dem kort tid - d.v.s. til de souffléer lidt op. Serveres med den friske sorbet og evt. lidt flydende honning.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 10088 gange,
og udskrevet 97 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu