Kommentarer
Dorte - 2012-09-09 11:22:32 Supergod opskrift. Har tilsat havregryn og hvid hvedemel og fået 30 alm boller ud af portionen. Vil bage burgerboller 16 stk ved lejlighed
- 2012-08-24 08:10:36 Man må ikke putte saltet i sammen med gæren. Det hæmmer gærens udvikling man skal bruge den opstilling der hedder det tørre det våde og det fedtede, for hvis man putter det fedtede direkte ned til gæren hæmmer det også. Man skal sadfølgelig bare holde lidt igen med melen for at se konsistensen.
Carina - 2010-03-15 17:57:16 Super gode boller. rigtig gode til at blande med, f.eks. spinat og hvidløg. det blev en rigtig god frokostbolle....kan anbefales.
- 2009-10-03 15:27:06 de er så nemme at bage og de er rigtig gode med gulerødder i hele familien elsker dem og en portion er aldrig nok her hilsen hanne
Laura :D - 2008-01-29 14:52:52 Det er en rigtig dejlig let opskrift.. ´Første gang jeg bager boller helt selv :D De står til hævning nu d;
Bente - 2007-10-13 10:18:54 2 pk gær, er det ikke rigeligt, hvis der kun bliver 16 boller??? Det lyder af meget, smager de ikke vildt meget af gær?
Marie - 2007-02-23 13:06:19 Rigtig gode boller... De er lette og luftige... Ikke tørre og kedlige som boller tit kan være... Selv dagen efter er de gode...Rigtig gode til ungern om eftermiddagen.
Marie - 2007-02-23 13:05:20 Rigtig gode boller... De er lette og luftige... Ikke tørre og kedlige som boller tit kan være... Selv dagen efter er de gode...Rigtig gode til ungern om eftermiddagen.
|