fersk fisk efter eget valg600 g. fersk fisk efter eget valg
1
ds.
kokosmælk1 ds. kokosmælk
4-6
flåede og hakkede henkogte solmodne tomater4-6 flåede og hakkede henkogte solmodne tomater
eller 1 ds. tomatkoncentrat eller 1 ds. tomatkoncentrat
frisk eller tørret chili efter smag frisk eller tørret chili efter smag
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Fisken lægges i et ovnfast fad. De henkogte tomater, eller tomatkoncentratet fordeles over, herefter kokosmælken. Frisk eller tørret chili drysses over, samt salt og pebber. Stilles i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 35 min.
Serveres med f.eks. nye kogte kartoffler, ris, eller en god salat og brød.
Tips:
Lys fisk egner sig bedst.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 12624 gange, og udskrevet 461 gange.
Kommentarer
- 2011-06-17 14:00:39 Smager godt. Jeg puttede også friske forårsløg og kartofel skiver i. Men pga. kartoflerne gav jeg det længere tid i ovenen. Jeg gav dem 45 min, men det var ikke nok. Måske en time næste gang.
Frank - 2007-02-22 21:25:41 Har netop fået serveret denne ret. Det smager helt fantastisk godt!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider