Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fisk med tomat, chili og kokos

Fisk med tomat, chili og kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kathrine

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.fersk fisk efter eget valg
1 ds.kokosmælk
4-6 flåede og hakkede henkogte solmodne tomater
 eller 1 ds. tomatkoncentrat
 frisk eller tørret chili efter smag
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Fisken lægges i et ovnfast fad. De henkogte tomater, eller tomatkoncentratet fordeles over, herefter kokosmælken. Frisk eller tørret chili drysses over, samt salt og pebber. Stilles i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 35 min.
Serveres med f.eks. nye kogte kartoffler, ris, eller en god salat og brød.

Tips:

Lys fisk egner sig bedst.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12350 gange,
og udskrevet 433 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-06-17 14:00:39
Smager godt. Jeg puttede også friske forårsløg og kartofel skiver i. Men pga. kartoflerne gav jeg det længere tid i ovenen. Jeg gav dem 45 min, men det var ikke nok. Måske en time næste gang.


Frank  -  2007-02-22 21:25:41
Har netop fået serveret denne ret. Det smager helt fantastisk godt!