Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fisk med tomat, chili og kokos

Fisk med tomat, chili og kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kathrine

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.fersk fisk efter eget valg
1 ds.kokosmælk
4-6 flåede og hakkede henkogte solmodne tomater
 eller 1 ds. tomatkoncentrat
 frisk eller tørret chili efter smag
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Fisken lægges i et ovnfast fad. De henkogte tomater, eller tomatkoncentratet fordeles over, herefter kokosmælken. Frisk eller tørret chili drysses over, samt salt og pebber. Stilles i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 35 min.
Serveres med f.eks. nye kogte kartoffler, ris, eller en god salat og brød.

Tips:

Lys fisk egner sig bedst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12624 gange,
og udskrevet 461 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-06-17 14:00:39
Smager godt. Jeg puttede også friske forårsløg og kartofel skiver i. Men pga. kartoflerne gav jeg det længere tid i ovenen. Jeg gav dem 45 min, men det var ikke nok. Måske en time næste gang.

Frank  -  2007-02-22 21:25:41
Har netop fået serveret denne ret. Det smager helt fantastisk godt!