Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet sojamælk

Hjemmelavet sojamælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.vand
100 g.sojabønner
 
5 dl.varmt vand
 


Opskrift:

Lad ½ l. vand koge op, tilsæt 100 g. sojabønner og kog dem i 1 minut. Tag gryden af varmen, dæk den til og lad bønnerne stå i blød natten over.

Sigt bønnerne og skyl dem godt. Kom 1 kopfuld bønner i blenderen, tilsæt ½ l. varmt vand og purer det, til det er jævnt. Hæld indholdet igennem et rent viskestykke eller et stykke ostelærred og pres væden fra, den tiloversblevne masse kan bruges i forskellige retter. Gentag processen til alle bønnerne er brugt.

Lad sojamælken simre over lavest mulige varme i 15-20 minutter. Afkøles og opbevares i køleskab. Mælken kan også tilsættes ren vanilleessens eller sødestof.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7318 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu