Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Himmelsk bagt Rabarber/kokoskage

Himmelsk bagt Rabarber/kokoskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : r_larsen

Indsendt :


Himmelsk bagt Rabarber/kokoskage, billede 4 Himmelsk bagt Rabarber/kokoskage, billede 1 Himmelsk bagt Rabarber/kokoskage, billede 2 Himmelsk bagt Rabarber/kokoskage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 gram Rabarber renset vægt
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
orden rabarberne og snit dem i fine stykker. Bland dem med sukker og vanillesukker. Lad det stå og trække, til sukkeret er smeltet.

Rør fedtstoffet sammen med med sukker. Tilsæt ægget og resten af ingredienserne.
Fordel halvdelen af dejen i en smurt springform ca. 24 cm. i diameter, og bag bunden ved 185 grader C. alm. ovn i 10 min.

Kom rabarberne over den bagte bund, og hæld resten af dejen over.
Bag kagen yderlig i 35 min ved 185 grader C. alm. ovn.

Tips:

Severes med creme frais el. is. Super lækkert


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (19 stemmer)

Opskriften er vist 128079 gange,
og udskrevet 3692 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12564 (2991 kcal)
KJ pr. Pers. 1570 (373 kcal)
Vægt ialt 960 gram
Vægt pr. Pers. 120 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1308 KJ (311 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 18.4 gram
Kulhydrat 35.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kaj Ove  -  2017-05-19 21:28:15
Nem opskrift. Hurtig vej til at imponere dine gæster (suppler med ca. 200 g. jordbær. Velbekomme!

Ditte  -  2015-05-19 07:28:54
Kan den fryses?

Marie  -  2013-05-24 09:27:33
Den er i sandhed himmelsk. Jeg tilsatte nogle små hakkede stykker marcipan, det var lige prikken over i'et. Jeg ruller dejen ud mellem 2 stykker madfolie, hvis dejen er svær at få af folien lægger jeg den på køl til den er lidt fast igen så kan folien let rulles af.

Vibeke   -  2010-05-15 21:27:50
Skøn kage. I stedet for at lave en bund af dejen, så lagde jeg rababerne i bunden - og ovenpå al kokosdejen. Så slap jeg for besværet med at fordele dejen og bage 2 gange. Desuden fremhæver det kontrasten mellem det syrlige fra rababerne og det søde fra kokosdejen.

Uffe  -  2010-05-02 08:36:07
Super god kage, prøv evt. at bytte/suplere rabarber med Nettos bærsymphoni, det gør den ikke dårligere.

Miig  -  2007-06-05 12:44:10
En dejlig kage