Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forret med rejer og karviar

Forret med rejer og karviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 blade Husblas
5 dl.Creme fraice
200 g.Rejer
100 g.Ufarvede kaviar
2 dl.Piskefløde
1 bakkeBrøndkarse
 Revet citronskal
 Karry
 salt
 peber
 


Opskrift:

Husblasen sættes i blød.

Cremefraice blandes med rejer og kaviar. Det smages til med karry og salt samt peber og citronskal.

Husblas smeltes over vandbad og blandes i rejerne.

Hæld det derefter op i en randform og stil den på køl til næste dag. Den vendes ud på et fad og pyntes med brøndkarse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 29598 gange,
og udskrevet 504 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-09-10 14:33:16
Hvornår skal fløden bruges


anni  -  2014-03-27 10:41:02
Jeg vil gerne vide ,om fløden skal piskes og hvornår den skal blandes i så ?


ebp  -  2009-04-28 16:52:14
Mon der kun skulle have været ½ dl creme fraice og 1 dl fløde?