Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Helstegt strudsefilet med svampesauce

Helstegt strudsefilet med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.strudsefilet
2 dl.olivenolie
0.5 dl.soya
1 spsk.stødt ingefær
1 bakkechampignon eller Carl Johan svampe
0.25 fløde
 kalvebouillon
 
Opskrift:
Fileten lægges i marinade af olivenolie, soya og ingefær, peber og evt. lidt hvidløg. Vend fileten heri og lad den stå i marinaden 1-2 timer. Herefter lægges fileten i et ovnfast fad i en 200° forvarmet ovn, 15-20 minutter således af saften fordeler sig. Svampesauce: Svampene skæres i tynde skiver og lægges på en varm tør pande. Når væden er fordampet tilsættes lidt smør, salt og peber, lidt soya og lidt bouillon og ¼ fløde. Lad saucen koge op. Fileten skæres i tynde skiver, anrettes med lidt sauce, broccoli og ris evt. en blanding af sorte og hvide ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7905 gange,
og udskrevet 256 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu