grofthakket chokolade100 g. grofthakket chokolade
1
stang vanille1 stang vanille
Låg: Låg:
70
g.
koldt smør70 g. koldt smør
70
g.
brun farin70 g. brun farin
70
g.
rasp70 g. rasp
Opskrift:
Bund: Saml hurtigt mel, flormelis og koldt smør. Stil dejen på køl 1/2 time. Rul den derefter ud så den passer til en springform på ca. 22 cm. Bunden skal nå 2 cm op ad siderne.
Fordel makronmassen over bunden og dernæst rarbarber.
Makronmasse:
Sukker og marcipan røres sammen med lidt æggehvide, så det bliver en tyk masse.
Kom resten af æggehviderne i og bland til en jævn masse.
Fyld:
Smør og sukker røres godt sammen. Æggene kommes i et ad gangen under omrøring. Mel, bagepulver og vanillekorn tilsættes, og massen røres godt igennem.
Bland den grofthakkede chokolade i til sidst. Fordel fyldet over rabarberne.
Låg:
Bland ingredienserne sammen til smuldr og fordel det som et smuldrelåg over kagen. Bag 45 minutter ved 180 grader.
Server evt. med creme fraiche.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6166 gange, og udskrevet 147 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider