Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelmælk

Kartoffelmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.skrællede kartofler
9.5 dl.vand
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
 


Opskrift:

De skrællede kartofler skæres i tern og koges i det usaltede vand i ca. 15 minutter ved svag varme, under låg af hensyn til fordampningen. Efter lidt afkøling tilsættes olie og salt, og væsken blendes godt og sies. Kartoflerne skal være melede. Efter henstand skal væsken omrøres.

Tips:

Er god som drikkemælk. Som mælk på frugtgrød, til is og stuvninger, til kakao, budding, pandekager, leverpostej og fars. Den har dog ingen særlig næringsværdi. Den er bedst frisk, men kan holde sig 2 dage i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5789 gange,
og udskrevet 56 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

juhu  -  2007-02-22 13:09:00
UUMM LÆKKERT