Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel gnocchi

Kartoffel gnocchi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1200 g.uskrællede kartofler
 vand
 salt
 
2 æggeblommer
125 g.hvedemel
 
 salt
 vand
 


Opskrift:

1,2 kg uskrællede kartofler koges møre i vand tilsat salt. De afkøles let, inden de pilles og moses med en gaffel.

Kartoffelmosen lægges på et melpudret bord, der laves en fordybning i midten som fyldes med 2 æggeblommer og 125 g mel. Det hele æltes sammen til en blød dej. Hvis dejen synes for klistret, tilsættes lidt mere mel.

Tag lidt mel på hænderne og del dejen i 8 klumper som formes til pølser af 3 cm tykkelse. Pølserne skæres i 1 cm stykker og formes let med en gaffel.

De færdige gnocchi koges i en stor gryde saltet vand. De er færdige, når de kommer op til overfladen.

De serveres med din yndlingspastasauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 33714 gange,
og udskrevet 505 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marcelino  -  2013-02-26 13:34:31
Jeg troede, der indgik revet Parmesanost i opskriften. Hvis man vælger det, hvor meget skal man så mon tilsætte? Marcelino