1,2 kg uskrællede kartofler koges møre i vand tilsat salt. De afkøles let, inden de pilles og moses med en gaffel.
Kartoffelmosen lægges på et melpudret bord, der laves en fordybning i midten som fyldes med 2 æggeblommer og 125 g mel. Det hele æltes sammen til en blød dej. Hvis dejen synes for klistret, tilsættes lidt mere mel.
Tag lidt mel på hænderne og del dejen i 8 klumper som formes til pølser af 3 cm tykkelse. Pølserne skæres i 1 cm stykker og formes let med en gaffel.
De færdige gnocchi koges i en stor gryde saltet vand. De er færdige, når de kommer op til overfladen.
De serveres med din yndlingspastasauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 34315 gange, og udskrevet 527 gange.
Kommentarer
Marcelino - 2013-02-26 13:34:31 Jeg troede, der indgik revet Parmesanost i opskriften. Hvis man vælger det, hvor meget skal man så mon tilsætte?
Marcelino
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider