Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Majsmælk

Majsmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
30-40 g.majsmel (fint gult)
1 l.vand
0.5 spsk.olie
0.5-1 strøget spsk. honning
0.5 tsk.salt
 


Opskrift:

Majsmel og vand koges i ca. 10 minutter. Væsken blendes med de øvrige ingredienser og sies gennem en fintmasket sigte. Finhedsgraden af majsmel er meget forskellig, derfor kan vægtmængden ikke fastsættes nøjagtigt. Har man ingen blender, kan det være en fordel at søge efter det fineste majsmel og nøjes med at si det efter kogning.

Tips:

Er god som drikkemælk. Som mælk på frugtgrød, til is og stuvninger, til kakao, budding, pandekager, leverpostej og fars. Den har dog ingen særlig næringsværdi. Den er bedst frisk, men kan holde sig 2 dage i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4833 gange,
og udskrevet 73 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu