Majsmælk

Majsmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
30-40 g.majsmel (fint gult)
1 l.vand
0.5 spsk.olie
0.5-1 strøget spsk. honning
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Majsmel og vand koges i ca. 10 minutter. Væsken blendes med de øvrige ingredienser og sies gennem en fintmasket sigte. Finhedsgraden af majsmel er meget forskellig, derfor kan vægtmængden ikke fastsættes nøjagtigt. Har man ingen blender, kan det være en fordel at søge efter det fineste majsmel og nøjes med at si det efter kogning.

Tips:

Er god som drikkemælk. Som mælk på frugtgrød, til is og stuvninger, til kakao, budding, pandekager, leverpostej og fars. Den har dog ingen særlig næringsværdi. Den er bedst frisk, men kan holde sig 2 dage i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 5970 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu