Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hellefisk med grove grøntsager og urtesauce

Hellefisk med grove grøntsager og urtesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.Filetter
75 g.Porre
75 g.Gulerod
50 g.Fennikel
 Bouillon
 
 Urtesauce:
50 g.Cultura
 Persille
 Citron
 revet løg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Filetterne skæres i store stykker og grøntsagerne snittes. Derefter lægges grøntsagerne i et ildfast fad og fisken lægges derpå.
Der hældes bouillon over og skal i ovnen i 25 min. ved 200 grader.

Urtesauce
Cultura smages til med alle indgredienser.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11813 gange,
og udskrevet 320 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-05-03 12:21:56
100 g fisk til 4 personer??? Så skal man da godt nok ikke være særlig sulten...