Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk med grove grøntsager og urtesauce

Hellefisk med grove grøntsager og urtesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.Filetter
75 g.Porre
75 g.Gulerod
50 g.Fennikel
 Bouillon
 
 Urtesauce:
50 g.Cultura
 Persille
 Citron
 revet løg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Filetterne skæres i store stykker og grøntsagerne snittes. Derefter lægges grøntsagerne i et ildfast fad og fisken lægges derpå.
Der hældes bouillon over og skal i ovnen i 25 min. ved 200 grader.

Urtesauce
Cultura smages til med alle indgredienser.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11288 gange,
og udskrevet 286 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-05-03 12:21:56
100 g fisk til 4 personer??? Så skal man da godt nok ikke være særlig sulten...