Bund :
Pisk Æg og sukker og tilsæt de øvrige ingredienser. Citonsaften skal bruges til fyldet. Dejen hældes i en springform og bages ved 200 grader i 10 min. Derefter flækkes og afkøles.
Fyld:
Pisk tykmælk og sukker og tilsæt derefter i øvrige ingredienser. Fordel derefter fyldet over bundene og de bages ved 150 grader i 60 min.
Gelé:
Vin og sukker blandes og husblas sættes i blød hvor den derefter smeltes i vinen. Citronmelissen finhakkes og tilsættes når vinen begynder at stivne. Gelén hældes over kagen og stilles på køl.
Tips:
Serveres evt. med creme fraice og frisk frugt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6559 gange, og udskrevet 72 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider