Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hirsemælk

Hirsemælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
40 g.hirseflager
1 l.vand
0.5 spsk.olie
0.5-1 strøget spsk. honning
0.5 tsk.salt
 


Opskrift:

Hirseflager og vand koges i ca. 10 minutter og blendes sammen med de øvrige ingredienser. Væsken sies. Hvor tyk den skal være afhænger af, hvad man skal bruge den til.

Tips:

Er god som drikkemælk. Som mælk på frugtgrød, til is og stuvninger, til kakao, budding, pandekager, leverpostej og fars. Den har dog ingen særlig næringsværdi. Den er bedst frisk, men kan holde sig 2 dage i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5604 gange,
og udskrevet 77 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helene  -  2012-03-18 08:45:33
fordi når ris, hirse, kartofler eller anden grøntsag koger, mister de mineraler og vitaminer, når de bliver udsat for over 45 graders varme. Kartofler i sig selv gavner på ingen måde mennesker at spise. Det eneste de har tilbage er ren stivelse, og hvis du vil have bare 1 gram c-vitamin ud af de kartofler skal du spise 22 ukogte kg kartofler! Så er du sikker på at kartofler egner sig ikke til menneskeføde. kun til hungersnød.


mia  -  2008-01-13 17:05:23
Hvorfor skulle denne drik ikke have nogen næringsværdi ? Hirse er jo sprængfyldt med viftige mineraler.