Mandel kage

Mandel kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 50 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Mørdej:
200 g.Smør
3 spsk.Sukker
2 Æggeblommer
500 g.hvedemel
 
 Bund:
200 g.Mandler
350 g.Sukker
3 Æggehvider
1 ps.Mandelflager
 
 Mokka creme:
100 g.Smør
90 g.sukker
1 Æggeblomme
3 spsk.Stærk kaffe
 
Opskrift:
Mel og smør samt sukker smuldres og æggeblommer tilsættes. Dejen æltes sammen. Lad den stå koldt i 60 min.. Derefter rulles dejen ud i en plade med bagepapir og bages ved 200 grader.

Mandelbund
Æggehviderne og sukker piskes stive. Mandlerne tilsættes i massen. Hæld massen ud på en lpade med bagepapir og bag den ved 175 grader i 10 min. Derefter afkøles den.

Creme
Smør sukker piskes til creme.Æggeblommerne piskes et efter et deri. Tilsæt kaffen og lad cremen afkøle.
Cremen skal fordeles på mørdejsbunden og mandelbunden lægges ovenpå. Del kagen i 50 stykker.

Tips:

Kagerne kan serveres lige fra fryseren.


karakterer:
Opskriften er vist 12811 gange,
og udskrevet 145 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu