Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krebsepande

Krebsepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
250 g.champignons
1 løg
1 ds.flåede tomater
1 bouillonterning (hønse)
2 dl.piskefløde
400 g.krebsehaler
 Smør
2 dl.hvidvin
1 tsk.karry (evt. mere eller mindre afhængigt af styrke og smag)
1 tsk.delikatessepaprika
 Esdragon
 Salt
 peber
 Ris (f.eks. basmati el. jasmin)
 
 
Opskrift:
Udskårne champignons ristes i en smule smør og tages op. Finthakket løg svitses i lidt mere smør, hvorpå de flåede tomater passeres gennem en sigte ned i gryden. Bouillonterningen tilsættes; det hele simrer lidt, hvorefter fløden kommes i sammen med de ristede champignons og lidt esdragon.

Mens saucen langsomt koges ind, kommes en smule smør på en pande, og karry og paprika svitses et øjeblik. Krebsehaler tilsættes og gennemristes, hvorpå de overhældes med hvidvin. Krebs og vin hældes over i saucen, og gives et kort opkog. Smages til med yderliger salt og krydderier.

Serveres rygende varmt med gode ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 15955 gange,
og udskrevet 545 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu