Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krebsepande

Krebsepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
250 g.champignons
1 løg
1 ds.flåede tomater
1 bouillonterning (hønse)
2 dl.piskefløde
400 g.krebsehaler
 Smør
2 dl.hvidvin
1 tsk.karry (evt. mere eller mindre afhængigt af styrke og smag)
1 tsk.delikatessepaprika
 Esdragon
 Salt
 peber
 Ris (f.eks. basmati el. jasmin)
 
 


Opskrift:

Udskårne champignons ristes i en smule smør og tages op. Finthakket løg svitses i lidt mere smør, hvorpå de flåede tomater passeres gennem en sigte ned i gryden. Bouillonterningen tilsættes; det hele simrer lidt, hvorefter fløden kommes i sammen med de ristede champignons og lidt esdragon.

Mens saucen langsomt koges ind, kommes en smule smør på en pande, og karry og paprika svitses et øjeblik. Krebsehaler tilsættes og gennemristes, hvorpå de overhældes med hvidvin. Krebs og vin hældes over i saucen, og gives et kort opkog. Smages til med yderliger salt og krydderier.

Serveres rygende varmt med gode ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 14662 gange,
og udskrevet 512 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu