Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rismælk

Rismælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
40 g.rismel
1 l.vand
0.5 spsk.olie
0.5-1 strøget spsk. akaciehonning
0.5 tsk.salt
 


Opskrift:

Vand og rismel koges i ca. 5-10 minutter. Honning, olie og salt kommes i, når gryden er taget af kogepladen. Når væsken er afkølet, blendes den.

Små ingredienser er vanskelige at veje, bliver mælken for tyk, tilsættes mere vand.

Tips:

Er god som drikkemælk. Som mælk på frugtgrød, til is og stuvninger, til kakao, budding, pandekager, leverpostej og fars. Den har dog ingen særlig næringsværdi. Den er bedst frisk, men kan holde sig 2 dage i køleskab.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15302 gange,
og udskrevet 204 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Didrek  -  2016-05-19 19:54:21
Skal man bruge vandet man koger risen med eller hvordan?